058 203 80 08 contact@dansoprecept.nl

Niels van der Wal

Niels van der Wal (40, Sneek) heeft een passie voor dans die als kind al duidelijk werd. Hij begon al jong met Klassiek ballet en Jazzballet. Later volgde hij de vooropleiding voor het Nationaal Ballet. Niels werkt al tien jaar als dansdocent voor het Kunstencentrum Atrium in Sneek en sinds 2018 voor Dans op Recept. Zijn dansleerlingen zijn allemaal tussen de 4 en 70 jaar oud en hij inspireert ze graag met zijn liefde voor dans.

Niels: “Ik vind het geweldig om mijn passie voor dans over te brengen naar mijn leerlingen. De liefde voor dans en het plezier dat je van dansen krijgt, vind ik belangrijk om over te brengen in mijn lessen. Iedere leerling is speciaal en ik probeer ze zelfvertrouwen te geven om zich expressief te durven uiten.